Fizetési módok és feltételek


Hirdető részére nyújtott Szolgáltatások az alábbi fizetési módok valamelyikén egyenlíthetők ki.

  1. Bankkártyás fizetéssel
  2. Paypal használatával
  3. Banki átutalással

Információk a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban:

A bankkártyás fizetés révén Hirdető kényelmesen és biztonságosan fizethet hirdetése(i) elhelyezéséért. A kívánt időtartamú hirdetés elhelyezés, illetve előfizetői csomag kiválasztása után Hirdetőt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Hirdetőnek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a “Bankkártyával fizetek" feliratra kattintson, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadja. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a Bank, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.


Az alábbi bankkártyákat használhatja a fizetéshez:

Információk a PayPal fizetésel kapcsolatban:

A kívánt időtartamú hirdetés elhelyezés, illetve előfizetői csomag kiválasztása után Hirdetőt átirányítjuk a Paypal.com biztonságos fizetési rendszer oldalára, ahol két módon tud fizetni a Szolgáltató PayPal fizetési oldalán:

  1. Paypal számláján keresztül, belépve fiókjába, a megszokott módon.
  2. Ha nincs Paypal számlája, akkor fizethet vendégként, ebben az esetben a kért bankkártya adatok megadásával történik a fizetés


Információk a banki átutalással kapcsolatban:

A kívánt időtartamú hirdetés elhelyezés, illetve előfizetői csomag kiválasztása után válassza ki az “Átutalással fizetek” opciót, adja meg a Számlázáshoz szükséges adatokat, lépjen tovább a fizetéshez, a következő oldalon megtalálható lesz az utaláshoz szükséges minden információ, melyeket Szolgáltató Hirdető e-mail címére is elküld.

A hirdetés elhelyezésének díja Szolgáltatóhoz történő beérkezése előtt Hirdető hirdetését Szolgáltató nem teszi közzé, meghosszabbított hirdetés esetén a díj beérkezéséig a hirdetés közzétételét szünetelteti. A díjfizetés akkor minősül teljesítettnek, amikor azt Szolgáltató bankszámláján hiánytalanul jóváírták. Szolgáltató a díjfizetést követően kizárólag a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelő elektronikus számlát állít ki és küld el a Hirdető által megadott e-mail címre, illetve tesz elérhetővé Hirdető adminisztrációs felületén.